Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Risotto su žirneliais ir kumpiu.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą. Sudėkite supjaustytą svogūną ir kepkite apie 7 min. Tada sudėkite supjaustytą kiaulienos kumpį ir dar pakepkite 5 min.
Suberkite risotto ryžius ir supilkite karštą sultinį. Kai užvirs, virkite 15-20 min. (kol ryžiai suminkštės).
Suberkite šaldytus žirnelius, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų bei virkite 3 min.
Tiekdami, ant viršaus pabarstykite fermentinio sūrio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |