Greitoji paieška

Olandiškas patiekalas iš mėsos nuopjovų

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Plonais žiedeliais supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose, kol pasidaro auksinės spalvos. Į juos sukrečiami nuskusti (be sėklalizdžių), nedidelėmis skiltelėmis supjaustyti obuoliai.

Viskas troškinama, kol suminkštėja obuoliai. Paskui sudedama dideliais gabalais supjaustyta mėsa, grietinė, supilamas padažas, valgis pasūdomas, pagardinamas kariu ir dar patroškinamas.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Karis:1/2 šaukštelio
  • kiauliena (kepta):200 g.
  • obuoliai (rūgštūs):4 vnt.
  • padažas:1/2 stiklinės
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Taukai:1-2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?