Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Plonais žiedeliais supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose, kol pasidaro auksinės spalvos. Į juos sukrečiami nuskusti (be sėklalizdžių), nedidelėmis skiltelėmis supjaustyti obuoliai.
Viskas troškinama, kol suminkštėja obuoliai. Paskui sudedama dideliais gabalais supjaustyta mėsa, grietinė, supilamas padažas, valgis pasūdomas, pagardinamas kariu ir dar patroškinamas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |