Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais.
Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turėtų būti majonezo.
Taip paruošta silkė 24 valandas laikoma šaldytuve.
Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |