Greitoji paieška

Ženevos padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariškas padažas, kuris puikiai tinka prie žuvų patiekalų.

Gaminimas

Iš 50 g. sviesto ir miltų paruošti rusvą padažą. Įpilti žuvų nuoviro (su baltuoju vynu). Virti 10 min. , nugraibant atsirandančias putas.

Prieš tiekiant, iš pradžių supilti ančiuvių aliejų, paskui sudėti sviestą ir kiaušinių trynius.

Ingredientai

  • ančiuvių aliejus:1 šaukštelis
  • Miltai:50 g.
  • Sviestas:100 g.
  • tryniai:2 vnt.
  • žuvų nuoviras:0,5 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?