Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Varškę sudėkite į verdantį pieną. Susidarius išrūgoms, masę supilkite į trikampio formos drobinį maišelį (sūrmaišį) ir pakabinkite, kad nuvarvėtų išrūgos. Po to varškės masę pertrinkite pro sietą. Į pertrintą varškę įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, nuplautus bei nuplikytus kmynus ir viską šildant išmaišykite, kad išeitų vientisa elastinga masė. Karštą masę supilkite į išrūgomis suvilgytą sūrmaišį, truputį paslėkite ir palaikykite 5 - 6 val. vėsioje patalpoje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |