Greitoji paieška

Rausvasis sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 6 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus daržovių ir mėsos sultinys. Receptas litrui sultinio.

Gaminimas

Vietoj salierų galima dėti petražolių.

Įvairios mėsos (ir paukštienos) kaulai smulkiai sukapojami, dedami ant sausos keptuvės ir kepami orkaitėje, kol pasidaro rudos spalvos. 20-30 min. prieš baigiant kepti sudedamos stambiai pjaustytos prieskoninės daržovės.

Po to apkepti kaulai sudedami į katilą, užpilami šaltu vandeniu (2,5-3 l vandens 1 kg. kaulų) ir verdami ant mažos ugnies, nugraibant putas ir riebalus, 6-8 valandas. Baigiant virti sultinys pasūdomas, sudedamos gerai nuplautos smulkios prieskoninių daržovių šaknelės ir jų žalumynai. Išvirtas sultinys perkošiamas. Jis turi būti kvapus, stiprus, tamsiai rausvas. Vartojamas raudoniesiems padažams.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?