Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Krevetes nuplauname šaltu vandeniu, apverdame ir išgliaudome. Sultinį, kuriame virė krevetės, perkošiame, sudedame konservuotus žirnelius, išvirtus grybus, nuluptą supjaustytą svogūną, morką ir verdame ant silpnos ugnies, kol išverda daržovės. Į išvirtą sriubą sudedame paruoštas krevetes, pagardiname kiaušinio ir pieno mišiniu. Kiaušinio ir pieno mišiniui kiaušinį suplakame su pienu, įdedame sviesto ir viską gerai išmaišome. Tiekdami sriubą į stalą, įberiame susmulkintų svogūnų laiškų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |