Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir perpjaunami skersai pusiau. Kiaušinių tryniai pertrinami pro sietą, fermentuotas sūris smulkiai sutarkuojamas, kumpis, dešra arba krabų mėsa porą kartų permalama, pridedama truputis garstyčių, grietinės, pipirų ir išsukama iki vientisos masės.
Masė sudedama į pergamentinę tūtelę, ir pripildomi kiaušinių baltymai. Viršų galima pabarstyti krapais ar kitais žalumynais.
Lėkštelėje išdėliojami salotų lapai, o ant jų sudedami kiaušiniai. Į majonezą įpilama grietinės ir patiekiama atskirai padažinėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |