Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Argentinietiškas figų pudingas.
Tryniai išsukami su cukrumi. Į gautą masę supilamas ištirpdytas sviestas, sudedamas piene mirkytas pyragas (be plutos), supilamas pienas, suberiamos džiovintos smulkiai supjaustytos figos. Viskas gerai sumaišoma. Pabaigoje sudedami atskirai su cukrumi išplakti baltymai.
Paruošta masė sukrečiama į sviestu išteptą, maltais džiūvėsiais išbarstytą pudingo formą ir 2 val. verdama garo vonioje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |