Greitoji paieška

Ryžiai su šparagais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paprastas ir patrauklus vegetariškas patiekalas. 4 porcijos.

Gaminimas

Pasiruoškite 4 kepimo indelius (maždaug po 360-400 ml. talpos). Dugnus šiek tiek patepkite sviestu bei pabarstykite džiūvėsiais.

Ryžius (naudokite Basmati) suberkite į keptuvę, juos užpilkite daržovių sultiniu ir užvirinkite. Virkite 5 min. uždengę dangčiu ir nemaišydami.

Po 5 min. sudėkite šaldytus žirnelius ir maždaug 5 cm. dydžio supjaustytus šparagus. Virkite ant mažos ugnies dar 5 min., uždengę dangčiu.

Tuomet nukelkite dangtį, išmaišykite ryžius su daržovėmis, vėl uždenkite ir palikite stovėti 5-7 min.

Kitame inde sumaišykite kiaušinius su tarkuotu fermentiniu sūriu. Įberkite čili prieskonių bei pagal skonį druskos ir pipirų. Maišykite šakute, kol išmaišysite. Tada į kiaušinių plakinį sudėkite ryžių ir daržovių masę. Išmaišykite.

Paruoštą masę sudėkite į prieš tai sviestu išteptus ir džiūvėsiais išbarstytus kepimo indus.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?