Greitoji paieška

Apverstas ananasinis pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skanus.

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temperatūros. Patepkite 30 cm. skersmens ir 4 cm. aukščio kepimo skardos vidų. Dugną ir šonus apibarstykite ruduoju cukrumi. Dugną išklokite ananasų griežinėliais, įdėkite vyšnių puselių.

Plakite kiaušinius ir cukrų, kol masė taps lengva ir puri, tada įmaišykite grietinėlę. Į mišinį suberkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir atsargiai, kruopščiai viską išmaišykite.

Į formą pamažu supilkite tešlą, stengdamiesi neišjudinti vaisių. Kepkite 40 min., kol pyragas iškils, gelsvai parus ir bus elastingas.

Palikite jį vėsti 5 min., tada išverskite į lėkštę, kad atsidurtų viršuje.

Naudojau kepimo formą su dugnu, nes iš jos gražiau išsiima pyragas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kameja
Prieš 13 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Atrodo toks skanus ir gaivus :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?