Greitoji paieška

Apverstas ananasinis pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skanus.

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temperatūros. Patepkite 30 cm. skersmens ir 4 cm. aukščio kepimo skardos vidų. Dugną ir šonus apibarstykite ruduoju cukrumi. Dugną išklokite ananasų griežinėliais, įdėkite vyšnių puselių.

Plakite kiaušinius ir cukrų, kol masė taps lengva ir puri, tada įmaišykite grietinėlę. Į mišinį suberkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir atsargiai, kruopščiai viską išmaišykite.

Į formą pamažu supilkite tešlą, stengdamiesi neišjudinti vaisių. Kepkite 40 min., kol pyragas iškils, gelsvai parus ir bus elastingas.

Palikite jį vėsti 5 min., tada išverskite į lėkštę, kad atsidurtų viršuje.

Naudojau kepimo formą su dugnu, nes iš jos gražiau išsiima pyragas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kameja
Prieš 8 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Atrodo toks skanus ir gaivus :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?