Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus keksas, kuris gali būti valgomas tiek karštas, tiek šaltas. Labai skanu su pienu ar kakava.
Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant į jį įmušama po kiaušinio trynį, beriama po šaukštą miltų, sumaišytų su kėlimo milteliai, ir cukrus. Viskas gerai maišoma, sukama, kol sudedami visi produktai. Paskiausiai suberiami riešutai.
Tešla padalijama pusiau. Į vieną pusę įmaišoma kakavos miltelių, sumaišytų su pienu ir kapotais riešutais. Į kitą pusę - tarkuota citrinos žievelė. Į formą pakaitomis dedama po šaukštą baltos ir tamsios tešlos, ir keksas kepamas.
Iškepęs apsijojamas miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |