Greitoji paieška

Margas keksas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus keksas, kuris gali būti valgomas tiek karštas, tiek šaltas. Labai skanu su pienu ar kakava.

Gaminimas

Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant į jį įmušama po kiaušinio trynį, beriama po šaukštą miltų, sumaišytų su kėlimo milteliai, ir cukrus. Viskas gerai maišoma, sukama, kol sudedami visi produktai. Paskiausiai suberiami riešutai.

Tešla padalijama pusiau. Į vieną pusę įmaišoma kakavos miltelių, sumaišytų su pienu ir kapotais riešutais. Į kitą pusę - tarkuota citrinos žievelė. Į formą pakaitomis dedama po šaukštą baltos ir tamsios tešlos, ir keksas kepamas.

Iškepęs apsijojamas miltiniu cukrumi.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:1 vnt.
  • Cukrus:1,2 stiklinės
  • Kakava:1,5 šaukšto
  • Kėlimo milteliai:3 g.
  • Kiaušiniai:6 vnt.
  • Migdolai:truputis
  • Miltai:2,5 stiklinės
  • Miltinis cukrus:1,5 šaukštelio
  • Pienas:truputis
  • Riešutai:2,5 šaukšto
  • Sviestas:200 g.
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?