Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Norvegiškas pyragas su migdolais.
Į dubenį suberti miltus, padaryti juose duobutę, į ją sudėti kiaušinio trynį, grietinėlę, cukrų ir minkštą sviestą. Gerai sumaišyti, sudėti mieles. Kepimo formą ištepti sviestu, sudėti iškočiotą tešlą. Ant viršaus uždėti migdolų tešlą. Pyrago tešlos likučius iškočioti, supjaustyti 1 cm. pločio juostomis ir grotelėmis sudėti ant migdolų tešlos. Viršų aptepti kiaušiniu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 - 35 min.
Migdolų tešla: migdolams nulupti luobeles, paspirginti, sumalti. Migdolų pudrą sumaišyti su cukraus pudra, vandeniu ir kiaušinio baltymu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |