Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Avižiniai sausainiai, kurių nereikia kepti.
Į keptuvę sudėkite sviestą, cukrų, pieną ir kakavą. Užvirkite ir bent 1 min. pavirkite. Nukelkite nuo ugnies. Į karštą masę sudėkite riešutų sviestą ir maišykite, kol jis išsilydys.
Tada suberkite vanilinį cukrų ir greitai išverdančius avižinius dribsnius. Išmaišykite.
Šaukštu kabinkite masę ir formuokite sausainius (jei masė limpa, sausainius formuokite šlapiomis rankomis).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |