Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Olandiškos bandelės (pyragėliai) su razinomis, kepamos keptuvėje.
Į dubenį supilti miltus, mieles, ištirpintas šlakelyje šilto pieno, suberti druską, supilti likusį pieną, sudėti nuplautas ir nusausintas razinas, smulkiai supjaustytas konservuotų apelsinų žieveles ir suminkyti tešlą. Dubenį uždengti audeklu ir palaikyti šiltoje vietoje 45 min.
Keptuvėje įkaitinti pusę taukų ir sviesto, iš tešlos formuoti bandeles/pyragėlius ir kepti ant vidutinės ugnies. Iškepus visas bandeles/ pyragėlius, vainiku sudėti juos į plokščią lėkštę ir aplaistyti cukraus glajumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |