Greitoji paieška

Vengriški sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paprastas receptas iš Vengrijos.

Gaminimas

Mieles atskiesti trupučiu šilto vandens, įberti cukraus ir palaukti, kol užrūgs. Miltus suberti į dubenį, įpilti aliejų, įberti gerą žiupsnį druskos. Sudėti mieles. Tešlą gerai išminkyti. Uždengti marle ir laikyti šiltoje vietoje 1 valandą.

Tešlą iškočioti 0,5 cm storio sluoksniu ant miltais pabarstytos lentos. Supjaustyti apvaliais apie 6 cm diametro skritulėliais. Skritulėlius išdėlioti į sviestu išteptą skardą ir patepti jų paviršių saldintu vandeniu.

Kepti karštoje orkaitėje 20-25 minutes.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?