Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastas receptas iš Vengrijos.
Mieles atskiesti trupučiu šilto vandens, įberti cukraus ir palaukti, kol užrūgs. Miltus suberti į dubenį, įpilti aliejų, įberti gerą žiupsnį druskos. Sudėti mieles. Tešlą gerai išminkyti. Uždengti marle ir laikyti šiltoje vietoje 1 valandą.
Tešlą iškočioti 0,5 cm storio sluoksniu ant miltais pabarstytos lentos. Supjaustyti apvaliais apie 6 cm diametro skritulėliais. Skritulėlius išdėlioti į sviestu išteptą skardą ir patepti jų paviršių saldintu vandeniu.
Kepti karštoje orkaitėje 20-25 minutes.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |