Greitoji paieška

Medaus tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 7)
15 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Medus su cukrumi kaitinamas tol, kol ištirps cukrus, ir ataušinama iki kambario temperatūros.

Tada į medų sudedama viskas, kas nurodyta recepte, išskyrus grietinėlę ir miltinį cukrų, ir labai gerai išplakama.

Paskui sudedami išplakti baltymai ir išmaišoma. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą tuščiavidurę formą ir kepama apie 1 val.

Ar tortas iškepęs, pabandoma plonu mediniu pagalėliu. Jei ištrauktas pagalėlis sausas - tortas yra iškepęs.

Ataušęs tortas perpjaunamas pusiau, jo viršus ir šonai papuošiami plakta su cukrumi grietinėle.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

aciu uz recepta!!!

jolanta
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

tarodo turetu butu skanus kaip perskaiciau si recepta,pabandisiu pasidaryti namie.

Lina
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Ar nereikia į tešlą dėti sodos ar kepimo miltelių ?

Akvile
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai paprastas, bet labai skaniai gavosi :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?