Greitoji paieška

Medaus tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 7)
15 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Medus su cukrumi kaitinamas tol, kol ištirps cukrus, ir ataušinama iki kambario temperatūros.

Tada į medų sudedama viskas, kas nurodyta recepte, išskyrus grietinėlę ir miltinį cukrų, ir labai gerai išplakama.

Paskui sudedami išplakti baltymai ir išmaišoma. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą tuščiavidurę formą ir kepama apie 1 val.

Ar tortas iškepęs, pabandoma plonu mediniu pagalėliu. Jei ištrauktas pagalėlis sausas - tortas yra iškepęs.

Ataušęs tortas perpjaunamas pusiau, jo viršus ir šonai papuošiami plakta su cukrumi grietinėle.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

aciu uz recepta!!!

jolanta
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

tarodo turetu butu skanus kaip perskaiciau si recepta,pabandisiu pasidaryti namie.

Lina
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Ar nereikia į tešlą dėti sodos ar kepimo miltelių ?

Akvile
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai paprastas, bet labai skaniai gavosi :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?