Medaus tortas
Receptą atsiuntė: Antonijus
Gaminimas
Medus su cukrumi kaitinamas tol, kol ištirps cukrus, ir ataušinama iki kambario temperatūros.
Tada į medų sudedama viskas, kas nurodyta recepte, išskyrus grietinėlę ir miltinį cukrų, ir labai gerai išplakama.
Paskui sudedami išplakti baltymai ir išmaišoma. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą tuščiavidurę formą ir kepama apie 1 val.
Ar tortas iškepęs, pabandoma plonu mediniu pagalėliu. Jei ištrauktas pagalėlis sausas - tortas yra iškepęs.
Ataušęs tortas perpjaunamas pusiau, jo viršus ir šonai papuošiami plakta su cukrumi grietinėle.
Ingredientai
- Citrinos sultys:truputis
- Citrinos žievelė:truputis
- Cukrus:200 g.
- Druska:truputis
- Grietinė:200 g.
- Grietinėlė:100 g.
- Kiaušiniai:3 vnt.
- Medus:250 g.
- Miltai:500 g.
- Miltinis cukrus:15 g.
- Sviestas:100 g.
Kategorijos:
Receptas #6216

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:
tarodo turetu butu skanus kaip perskaiciau si recepta,pabandisiu pasidaryti namie.
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?