Išplakti citrinos drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vanduo su cukrumi užvirinamas, įdedama citrinos žievelės ir dar kiek paverdama. Nukėlus nuo ugnies, skystis perkošiamas, į jį supilama citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Dėl spalvos galima įdėti karamelės (padeginto cukraus). Kai skystis pradeda stingti, išplakama iki standžių putų.

Sudėti į aukštas taures ar indą, drebučiai pastatomi šaltai. Patiekiant jie gali būti papuošiami raudona ar geltona uoga, vaisiaus skiltele ir pan.

Ingredientai

  • Citrinos:2 vnt.
  • Cukrus:1,5-2 stiklinės
  • Vanduo:4 stiklinės
  • Želatina:30 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?