Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vanduo su cukrumi užvirinamas, įdedama citrinos žievelės ir dar kiek paverdama. Nukėlus nuo ugnies, skystis perkošiamas, į jį supilama citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Dėl spalvos galima įdėti karamelės (padeginto cukraus). Kai skystis pradeda stingti, išplakama iki standžių putų.
Sudėti į aukštas taures ar indą, drebučiai pastatomi šaltai. Patiekiant jie gali būti papuošiami raudona ar geltona uoga, vaisiaus skiltele ir pan.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |