Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj kumpio galima naudoti neriebią dešrą, vietoj svogūno - porą.
Pomidorų vidų išgremžti, pabarstyti druska ir pipirais.
Kumpį arba dešrą sukapoti arba sumalti mėsmale.
Kapotą svogūną pakepinti svieste (imti 1 šaukštą), kol pasidarys skaidrus. Tada kumpį, svogūną, kapotus kiaušinius ir ryžius sumaišyti su grietine.
Pomidorus prikimšti įdaro, ant kiekvieno uždėti po gabalėlį sviesto, sudėti į keptuvą arba formą, užpilti sultiniu ir 25-30 minučių kepti orkaitėje 200C temperatūroje.
Vietoj padažo galima patieksi sultinį, kuriame kepė pomidorai.
Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis, salotų lapelių arba agurkų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |