Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žalios bulvės (10 vnt.) sutarkuojamos, išsunkiamos, suminkomos su virtomis bulvėmis (10 vnt.), pasūdoma. Daromi pailgi kukuliai, į jų vidurį įdėjus varškės įdaro, tada gerai suspaudžiami, ir daromi plokšti apie 2 cm. storio maltiniai, kurie kepami ant nedidelės ugnies karštuose riebaluose iki gelsvumo.
Apkepti maltiniai sudedami į puodą ar dubenį, užpilami 2 šaukštais verdančio vandens, gerai uždengiami ir truputį pašutinami.
Varškės įdaras; varškė sutrinama, dedama mažais gabaliukais pjaustyti lašiniai, masė gerai išmaišoma.
Tinka su spirgučių padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |