Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Viščiukai kiaušinyje pagal japonų virtuvę.
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 1/4 l.). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Paskui supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais.
Viskas po lygiai išpilstoma į 4 mažus dubenėlius, šie sustatomi į didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė.
Valgoma tuojau pat su skrebučiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |