Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Supilame visą pakelį druskos į keptuvę, išlyginame. Nuplauname vištą, išvalome (jei reikia), dedame nugara ant druskos ir kepame orkaitėje apie valandą (nereikia nei sūdyti, nei barstyti pipirais, nei kitaip marinuoti). Kai tik iš vištos pradės tekėti skaidrios sultys - mėsa paruošta. Višta pasidengia labai skania rausva, traškia plutele. Nuimame vištą nuo keptuvės ir supjaustome gabalais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |