Greitoji paieška

Keptos plekšnės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms poricijoms. Šviežias plekšnes nuplauti, nupjauti tamsias vietas, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti šaltai. Žuvis nusausinti, apvolioti miltuose (perteklių nupurtyti). Įkaitintą kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti sviestu apteptas plekšnes. Kepti įkaitintoje orkaitėje(225C). Iškepusias žuvis pagardinti druska bei pipirais ir iškart tiekti į stalą. Skanaus!

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?