Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas 4-ioms poricijoms. Šviežias plekšnes nuplauti, nupjauti tamsias vietas, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti šaltai. Žuvis nusausinti, apvolioti miltuose (perteklių nupurtyti). Įkaitintą kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti sviestu apteptas plekšnes. Kepti įkaitintoje orkaitėje(225C). Iškepusias žuvis pagardinti druska bei pipirais ir iškart tiekti į stalą. Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |