Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, išvirtas kojeles ir daržoves atšaldome, mėsą atskiriame nuo kaulų. Mėsą ir daržoves smulkiai supjaustome, sudedame konservuotus žaliuosius žirnelius, supjaustytą raugintą agurką ir išmaišome. Nuluptas česnakų skilteles sutriname ir užpilame aliejaus ir acto mišiniu. Salotas užpilame paruoštu padažu, papuošiame žalumynais ir tiekiame į stalą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |