Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Saldi abrikosų sriuba.
Iš nuplautų abrikosų išimami kauliukai. Pusė abrikosų išverdama vandenyje su pienu, trupučiu cukraus, džiūvėsėliais ir vanile. Viskas ištrinama pro sietelį, sudedami kubeliais arba šiaudeliais supjaustyti likusieji abrikosai ir troškinama vyne.
Į sriubą įmaišomas kiaušinio trynys, pakaitinama, pagal skonį dar įberiama cukraus (cukraus kiekis priklauso nuo vaisių kokybės) ir druskos.
Sriuba valgoma šalta. Puošiama plakta grietinėle ir paskrudintais kapotais migdolais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |