Greitoji paieška

Abrikosų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Saldi abrikosų sriuba.

Gaminimas

Iš nuplautų abrikosų išimami kauliukai. Pusė abrikosų išverdama vandenyje su pienu, trupučiu cukraus, džiūvėsėliais ir vanile. Viskas ištrinama pro sietelį, sudedami kubeliais arba šiaudeliais supjaustyti likusieji abrikosai ir troškinama vyne.

Į sriubą įmaišomas kiaušinio trynys, pakaitinama, pagal skonį dar įberiama cukraus (cukraus kiekis priklauso nuo vaisių kokybės) ir druskos.

Sriuba valgoma šalta. Puošiama plakta grietinėle ir paskrudintais kapotais migdolais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?