Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puode įkaitiname aliejų, suberiame nuluptą, susmulkintą svogūną ir maišydami, kepiname ant vidutinės ugnies apie 7 min., kol svogūnas suminkštėja. Bazilikų šakeles surišame siūlu arba juostele. Į puodą su pakepintais svogūnais dedame stambiai supjaustytus pomidorus, surištas bazilikų šakeles, supilame vištienos sultinį, pasūdome, įberiame pipirų. Užviriname, sumažiname ugnį ir apie 20 min. paverdame. Išimame bazilikų ryšelį, sriubą sutriname smulkintuvu. Po to dar kartą užkaitiname sriubą, įpilame acto ir įmaišome grietinę. Paruoštą sriubą pilame į pašildytas lėkštes, puošiame bazilikų lapeliais, supjaustytais plonomis juostelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |