Greitoji paieška

Žalieji žirneliai su morkomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Morkas nuskusti, nupjauti pažaliavusią šakniavaisio dalį ir supjaustyti 1 cm pločio kubeliais. Paruoštas morkas blanširuoti 2 min. 97-100 C vandenyje. Žirnelius blanširuoti 3 min. 90-95 C vandenyje. Paruoštus produktus sumaišyti santykiu 1:1, talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti 75 C temperatūros sūrymu. Kaitinti 105 C 0,5 l stiklainius 30 min., 1 l - 40 min. Norint pasiekti tokią temperatūrą, stiklainius reikia kaitinti pasūdytame vandenyje- 1 l vandens dėti 265 g druskos. Iškaitintus tuoj pat sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti.

Ingredientai

  • Druska:2 šaukšteliai
  • Morkos:300 g.
  • Vanduo:1 l
  • žalieji žirneliai:300 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?