Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Morkas nuskusti, nupjauti pažaliavusią šakniavaisio dalį ir supjaustyti 1 cm pločio kubeliais. Paruoštas morkas blanširuoti 2 min. 97-100 C vandenyje. Žirnelius blanširuoti 3 min. 90-95 C vandenyje. Paruoštus produktus sumaišyti santykiu 1:1, talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti 75 C temperatūros sūrymu. Kaitinti 105 C 0,5 l stiklainius 30 min., 1 l - 40 min. Norint pasiekti tokią temperatūrą, stiklainius reikia kaitinti pasūdytame vandenyje- 1 l vandens dėti 265 g druskos. Iškaitintus tuoj pat sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |