Greitoji paieška

Vėrinukai su feta

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.

Ingredientai

  • Agurkai:1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Fetos sūris:150 g.
  • Grietinė:2 šaukštai (liesos)
  • Karštai rūkyta kiaulienos nugarinė:8 griežinėliai
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Porų stiebai:4 vnt.
  • Raudonėlių šakelės:kelios
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?