Paruošiamas per: 1 val. 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Faršą sumaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, kapotu svogūnu bei kitais prieskoniais ir gerai išminkykite. Iš masės padarykite vyniotinį, įdėkite jį į keptuvą, aptepkite sviestu ir kepkite vieną valandą 175-180°C temperatūroje, kas 10 minučių laistant vandeniu arba atsiradusiomis sultimis. Paskui ant vyniotinio uždėkite sūrio griežinėlių ir laikykite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir pagels. Skystį, kuriame kepė vyniotinis, duokite vietoj padažo. Į jį dar galima pridėti pomidorų tyrės ir pavirinti.
Patiekite su virtomis arba apkepintomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir šviežių daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |