Greitoji paieška

Faršo ir sūrio vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Faršą sumaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, kapotu svogūnu bei kitais prieskoniais ir gerai išminkykite. Iš masės padarykite vyniotinį, įdėkite jį į keptuvą, aptepkite sviestu ir kepkite vieną valandą 175-180°C temperatūroje, kas 10 minučių laistant vandeniu arba atsiradusiomis sultimis. Paskui ant vyniotinio uždėkite sūrio griežinėlių ir laikykite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir pagels. Skystį, kuriame kepė vyniotinis, duokite vietoj padažo. Į jį dar galima pridėti pomidorų tyrės ir pavirinti.

Patiekite su virtomis arba apkepintomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:500g
  • Kiaušiniai:1 - 2 vnt.
  • Lydytas sūris:Pagal skonį
  • Pienas:Pusė stiklinės
  • Pipirai:Pagal skonį
  • senas batonas:2 - 3 riekės
  • Sviestas:1 - 2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • tarkuoti krienai:2 šaukštai
  • tarkuoti salierai:1 šaukštas
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?