Greitoji paieška

Faršo ir sūrio vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Faršą sumaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, kapotu svogūnu bei kitais prieskoniais ir gerai išminkykite. Iš masės padarykite vyniotinį, įdėkite jį į keptuvą, aptepkite sviestu ir kepkite vieną valandą 175-180°C temperatūroje, kas 10 minučių laistant vandeniu arba atsiradusiomis sultimis. Paskui ant vyniotinio uždėkite sūrio griežinėlių ir laikykite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir pagels. Skystį, kuriame kepė vyniotinis, duokite vietoj padažo. Į jį dar galima pridėti pomidorų tyrės ir pavirinti.

Patiekite su virtomis arba apkepintomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:500g
  • Kiaušiniai:1 - 2 vnt.
  • Lydytas sūris:Pagal skonį
  • Pienas:Pusė stiklinės
  • Pipirai:Pagal skonį
  • senas batonas:2 - 3 riekės
  • Sviestas:1 - 2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • tarkuoti krienai:2 šaukštai
  • tarkuoti salierai:1 šaukštas
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?