Greitoji paieška

Žiedinių kopūstų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. palaikome šaldytuve. Po to tešlą padaliname į dvi dalis. Viena dalimi išklojame apvalią kepimo formą ir kepame vidutinės temperatūros orkaitėje, kol pagelsta. Įdarui kopūstą nuplauname, dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdame. Išgriebiame, atvėsiname ir suskirstame žiedynėliais. Sviestą ištirpiname keptuvėje, suberiame miltus ir maišydami pakepiname iki gelsvumo. Supilame pieną ir gerai išmaišome. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname, įmaišome išplaktus kiaušinius, tarkuotą sūrį, pasūdome, įberiame cukraus, maltų pipirų. Žiedinius kopūstus dedame ant iškepto plokštainio, paskleidžiame, apibarstome džiūvėsėliais ir užpilame paruoštu padažu. Ant viršaus uždedame likusią tešlą, subadome šakute ir aptepame išplaktu kiaušiniu. Kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 min. Džiūvėsėlių padažui džiūvėsėlius pakepiname su trupučiu sviesto, sudedame likusį sviestą, pasūdome, įpilame citrinų sulčių ir gerai išmaišome. Plokštainį išimame iš orkaitės, apipilame džiūvėsėlių padažu ir tuoj pat tiekiame.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?