Greitoji paieška

Briuselio kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Briuseliniai kopūstai nuvalomi, nuplaunami, pakepinami svieste, paskui apipilami trupučiu pasūdyto sultiniu ir ištroškinami.

Troškinant dažnai supustomas puodas, kad neprisviltų.

Ištroškinti kopūstai apibarstomi tarkuotu muskato riešutu, nukeliami nuo ugnies ir apliejami trynio bei grietinėlės padažu.

Patiekiami pakaitintame dubenyje.

Ingredientai

  • Briuselio kopūstai:500 g.
  • Druska:truputis
  • Grietinėlė:3/4 šaukšto
  • Mėsos sultinys:1 stiklinė
  • Muskato riešutai:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tryniai:1-2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?