Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėlius švariai nuplauti, nulupti ir nevirtus stambiai sutarkuoti. Tarkius sudėti į indą (puodynę, emaliuotą indą). Suberti cukrų, truputį druskos, užpilti drungnu virintu vandeniu, sumaišyti. Įdėti ruginės duonos ir, pridengus marle, laikyti šiltai, kol įrūgstą (3-4 paras). Įrūgus nuimti paviršiuje susidariusią plutą, o raugą perkošti ir išpilstyti į švarius butelius.
Laikyti šaltoje vietoje. Iš raugo galima gaminti gėrimus ir sriubas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |