Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais. Kiekvieną iš abiejų pusių apibarstykite druska ir palikite pastovėti apie 30 min. Tada nuplaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir įdėkite truputį sviesto. Kai įkais, kepkite baklažanus iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Iškeptus baklažanus laikykite šiltai.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir jame iki minkštumo pakepkite smulkintą česnaką. Tada įberkite pipirų, supilkite actą ir baltą vyną. Kai užvirs, šiek tiek pavirkite, kol padažas pradės tirštėti.
Paruoštą padažą pilkite ant dar šiltų baklažanų. Ant viršaus pabarstykite pipirų ir smulkintų petražolių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |