Greitoji paieška

Kepti baklažanai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais. Kiekvieną iš abiejų pusių apibarstykite druska ir palikite pastovėti apie 30 min. Tada nuplaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite.

Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir įdėkite truputį sviesto. Kai įkais, kepkite baklažanus iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Iškeptus baklažanus laikykite šiltai.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir jame iki minkštumo pakepkite smulkintą česnaką. Tada įberkite pipirų, supilkite actą ir baltą vyną. Kai užvirs, šiek tiek pavirkite, kol padažas pradės tirštėti.

Paruoštą padažą pilkite ant dar šiltų baklažanų. Ant viršaus pabarstykite pipirų ir smulkintų petražolių.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:truputis
  • Baklažanai:2-3 vnt.
  • Baltas vynas:75 ml.
  • Balzaminis actas:150 ml.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Vilma
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Va taip paruoštas baklazanas man skaniausias !!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?