Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grietine sumaisykite su jogurtu , citrinų sultimis ir žievelėmis, suberkite cukraus pudrą. Supilkite pieną. Indą su išbrinkinta želatina dėkite į karšto vandens vonelę ir maišydami kaitinkite, kol želatina visiškai ištirps. Tada supilkite į paruoštą jogurtą, gerai išmaišykite ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Kai pradės stingti, išplakite grietinėlę ir sudėkite į masę, išmaišykite. Galiausia putėsius iškrėskite į taures sluoksniuodami su riešutais ir apelsino kubeliais. Viršų puoškite apelsino skiltelėmis, pistacijomis ir mėtų lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |