Greitoji paieška

Trapūs pyragėliai su karamele

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj saldainių "karvutė" galima naudoti irisus.

Sviestą (100 g.) sukapojame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame druską, miltus, įmušame kiaušinį.

Gautą masę suvoliojame į gumulą ir įdedame į šaldymo kamerą 30 minučių.

Išėmus iš šaldiklio, tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą. Jį dedame ant sviestinio popieriaus į skardą, subadome šakute ir kepame180 °C orkaitėje apie 15 minučių.

Kai pagrindas iškepa, darome masę viršui.

Įvairius riešutus dedame į orkaitę ir pakepiname, kad nusiluptų odelės.

Puode ištirpiname saldainius, sviestą ir įpilame citrinos sultis. Šią masę sumaišome su riešutais ir ja užtepame pagrindo viršų.

Atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir ragaujame.

Skanaus!

Ingredientai

  • Citrinos sultys:3 šaukštai
  • Cukrus:50 g.
  • Druska:žiupsnelis
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Miltai:1,5 stiklinės
  • Riešutai:200 g.
  • saldainiai :200 g.
  • Sviestas:200 g.
  • Vanilinis cukrus:šaukštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?