Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj saldainių "karvutė" galima naudoti irisus.
Sviestą (100 g.) sukapojame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame druską, miltus, įmušame kiaušinį.
Gautą masę suvoliojame į gumulą ir įdedame į šaldymo kamerą 30 minučių.
Išėmus iš šaldiklio, tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą. Jį dedame ant sviestinio popieriaus į skardą, subadome šakute ir kepame180 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Kai pagrindas iškepa, darome masę viršui.
Įvairius riešutus dedame į orkaitę ir pakepiname, kad nusiluptų odelės.
Puode ištirpiname saldainius, sviestą ir įpilame citrinos sultis. Šią masę sumaišome su riešutais ir ja užtepame pagrindo viršų.
Atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir ragaujame.
Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |