Greitoji paieška

Pyragėliai su varškės įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į išsijotus pakaitintus miltus įberiama druskos, prieskonių, cukraus (60 g.), supilami ištirpinti riebalai (60g.sviestas arba aliejus), įmušamas kiaušinio trynys, supilamos pakilusios mielės ir šiltas pienas. Užmaišoma minkšta tešla, kurios viršus apibarstomas miltais ir paliekama, kad pakiltų. Paskui iškočiojamas 1 cm. storio lakštas ir supjaustomas 6X6 cm. dydžio kvadratėliais. Ant kvadratėlio vidurio dedama įdaro, kraštai vienas su kitu suspaudžiami. Gaminiai dedami į gerai riebalais išteptą keptuvą, paliekant truputį laisvos vietos vienas nuo kito. Kai pakyla, aptepami kiaušiniu.

Kepami karštoje orkaitėje apie 30 min., kol pasidaro gelsvai rusvos spalvos.

Karšti apibarstomi cukrumi.

Įdaras: kiaušiniai gerai išsukami su cukrumi (200 g.). Tada sudedama ištrinta varškė ir pagardinama citrinos žievele.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:280 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Mielės:30 g.
  • Miltai:500 g.
  • Pienas:1/4 l.
  • Riebalai:110 g.
  • Vanilė:pagal skonį
  • Varškė:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?