Greitoji paieška

Vokiški pyragėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Juodos ir baltos tešlos vokiški pyragėliai. Puikus pasirinkimas Kalėdoms, Naujiesiems ir kitoms Jums svarbioms šventėms :).

Gaminimas

Meiles sumaišyti su miltais ir supilti kauburiuku ant lentos; padaryti duobutę ir ten sudėti cukrų, kiaušinį, vanilę, romą ir trupučiuką druskos. Viską užpilti miltais ir minkyti, kol išeis gana tiršta košė. Tada sudėti mažais gabaliukais supjaustytą kietą sviestą.

Greitai išminkyti rankomis, įdėjus likusius miltus, kad pasidarytų vientisa masė.

Gautą tešlą padalyti į 2 lygias dalis. Vieną palikti baltą, į antrą sudėti pienu atskiestą ir pasaldintą kakavą. Gerai išminkyti. Jei reikia, palaikyti tešlą šaltoje vietoje, kad sukietėtų. Iš abiejų porcijų padaryti, kas patinka - kvadratėlius, trilapius ar spirales, ant baltos tešlos uždedant juodos tešlos sluoksnį arba 1 cm. storio vamzdžius. Juodos tešlos vamzdelį įvynioti į iškočiotą baltą tešlą, ir gautą cilindrą supjaustyti 1 cm. storio griežinėliais.

Kiekvieną pyragėlį pavolioti kiaušinio baltyme ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 10 - 15 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?