Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Tortas, kurio nereikia kepti. Sutaupysite laiko, o ir skonis iš ties puikus :)
Sviestas (250 g.) su miltiniu cukrumi (250 g.) gerai ištrinamas, sudedamas tarkuotas, kiek pašildytas šokoladas (250 g.). Viskas gerai išsukama, pastatoma šaltai, sudėjus į torto formą.
Riešutai sumalami ir su miltiniu cukrumi (250 g.) gerai išminkomi, pilant grietinėlę. Turi būti tiršta masė. Ji užtepama ant užšaldyto torto formoje šokolado, ir viršus užpilamas išvirtu glajumi.
Glajus: šokoladas (250 g.), sviestas (10 g.), stiklinė vandens iš sukami ir pavirinami, kad pasidarytų vientisa masė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |