Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Razinas ir abrikosus nuplaukite verdančiu vandeniu, abrikosus susmulkinkite, užpilkite brendžiu ir 30 min. palaikykite. Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir grietinėle. Pieną užvirinkite, tada nuolat maišydamos į jį supilkite trynių ir cukraus masę. Tada nukelkite plakinį nuo ugnies, kiek ataušinkite ir įmaišykite nutarkuotą citrinos žievelę bei lydytą sviestą. Kiekvieną vaflio sluoksnį aptepkite kremu, apibarstykite nuvarvintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, puoškite kokosų drožlėmis, likusiais džiovintais vaisiais ir 12 val. padėkite į šaldytuvą. Tiekite supjausčiusi norimos formos gabalėliais su arbata ar kava.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |