Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Netradicinės duonelės receptas.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir sviestu ištepkite kepimo skardą ar formą, kurioje kepsite duoną.
Dubenyje sumaišykite išlydytą sviestą ir cukrų. Įmuškite kiaušinius ir suberkite vanilinį cukrų, viską gerai išmaišykite. Suberkite miltus, sodą ir druską bei viską maišykite, kol masė taps lygi ir vientisa. Galiausiai sudėkite grietinę, kapotus riešutus ir griežinėliais supjaustytus bananus.
Paruoštą masę supilkite į paruoštą kepimo formą.
Kepkite apie 1 val. Iškeptą duoną palaikykite apie 10 min. , tada išimkite iš orkaitės ir galutinai atšaldykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |