Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybų mėgėjams. Paprastas grybų apkepo receptas.
Ne visada galime prisirinkti ar nusipirkti šviežių baravykų. Tuomet naudokite pievagrybius.
Paruošti grybai supjaustomi, pasūdomi, apibarstomi pipirai ir kepami svieste, kol išgaruoja jų sultys.
Tuomet sudedamas smulkintas svogūnas ir dar kepama apie 10 min. Tada sudedama trintas česnakas ir pjaustyta petražolės šaknis su lapais. Užpilama pienu ir gerai išmaišoma.
Paruošti grybai sudedami į sviestu ištrintą keptuvę ar puodą. Apibarstomi tarkuotu sūriu, maišytu su džiūvėsiais. Viršus apšlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje apie 15-20 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |