Greitoji paieška

Grybų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Grybų mėgėjams. Paprastas grybų apkepo receptas.

Gaminimas

Ne visada galime prisirinkti ar nusipirkti šviežių baravykų. Tuomet naudokite pievagrybius.

Paruošti grybai supjaustomi, pasūdomi, apibarstomi pipirai ir kepami svieste, kol išgaruoja jų sultys.

Tuomet sudedamas smulkintas svogūnas ir dar kepama apie 10 min. Tada sudedama trintas česnakas ir pjaustyta petražolės šaknis su lapais. Užpilama pienu ir gerai išmaišoma.

Paruošti grybai sudedami į sviestu ištrintą keptuvę ar puodą. Apibarstomi tarkuotu sūriu, maišytu su džiūvėsiais. Viršus apšlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje apie 15-20 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?