Greitoji paieška

Tiršta Grybų Sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Grybus smulkiai sukapokite, prieskonines daržoves supjaustykite plonais griežinėliais ir ištroškinkite riebaluose. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio. Baigiant troškinti pridėkite miltų, vandens ir viską pavirinkite. Tada sriubos tirščius pratrinkite pro sietą arba sumalkite mėsmale su tankiu sieteliu, sudėkite į sriubą, dar užvirinkite, pasūdykite.

Sriubą užbalinkite pienu atskiesta grietine. Į lėkštes įberkite apkepintų kvietinės duonos kubelių ir užpilkite sriuba.

Skanaus.

Ingredientai

  • apkepinti kvietinės duonos kubeliai:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:1 šaukštas
  • Morka:Pusė
  • Pienas:3 - 4 šaukštai
  • Salieras:Gabalėlis
  • sviestas arba margarinas:1 šaukštas
  • šviežūs baravykai arba rudmesėliai:200g
  • svogūnas arba poras:Pusė
  • Vanduo:1 l
Žymės:
Kategorijos:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?