Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kibinai su paukštiena
Aprašymas
Labai paprasta ir skanu.
Gaminimas
Miltus išmaišyti su mielėmis, įberti druskos pagal skonį.Sudėti grietinę,kambario temperatūros sviestą,supilti kiaušinių trynius,kefyrą ir išmaišyti.Išminkyti tešlą ir palikti šiltoje vietoje kilti.
Sudėti sukapota mėsą suberti stambiai tarkuotas morkas,smulkiai supjaustytą svogūną; įberti druskos, pipirų ir gerai išminkyti. Iš masės padaryti 25 kukulius.
Iš pakilusios tešlos taip pat padaryti 25 maždaug vienodo dydžio kukulius ir ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius paplotėlius (labai plonų nekočiot).
Ant tešlos sudėti mėsą,sulipdyti kibinus,juos sudėti į kepimo skardą atokiai vieną nuo kito, ir apie 30 min. palikti šiltai, kad šiek tiek pakiltų. Kepti 180 laipsnių 20-30 min., kol gražiai paruduos.
SKANAUS;)
Ingredientai
- Druska:žiupsnelis
- Grietinė:400 g.
- Kefyras:0,5 stiklinės
- Kiaušiniai:6 vnt.
- Miltai:1kg.
- Morkos:2 vnt
- Sausos mielės:1 pakelis
- Sviestas:200 g.
- Svogūnas:1 vnt.
- Vištiena:1kg.
Receptas #7950
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |