Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas kebabas.
Jautieną ir kiaulieną supjaustyti 3 cm. dydžio kubeliais.
Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Giliame inde išdėlioti sluoksnį svogūnų, sluoksnį mėsos, pasūdyti, įberti pipirų; dėti sluoksnį po sluoksnio, kol baigsis mėsa. Supilti baltąjį vyną ir palaikyti 4 val.
Ant iešmo suverti griežinėlį svogūno, gabaliuką ankštinio pipiro, riekelę lašinių, gabaliuką mėsos, pomidorą ir t. t. Viską įvynioti į kiaulės pilvaplėvę, vartant kepti ant vidutinės ugnies. Iešmą išimti, mėsą tiekti į stalą tuojau pat.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |