Greitoji paieška

Kebabas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas kebabas.

Gaminimas

Jautieną ir kiaulieną supjaustyti 3 cm. dydžio kubeliais.

Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Giliame inde išdėlioti sluoksnį svogūnų, sluoksnį mėsos, pasūdyti, įberti pipirų; dėti sluoksnį po sluoksnio, kol baigsis mėsa. Supilti baltąjį vyną ir palaikyti 4 val.

Ant iešmo suverti griežinėlį svogūno, gabaliuką ankštinio pipiro, riekelę lašinių, gabaliuką mėsos, pomidorą ir t. t. Viską įvynioti į kiaulės pilvaplėvę, vartant kepti ant vidutinės ugnies. Iešmą išimti, mėsą tiekti į stalą tuojau pat.

Ingredientai

  • ankštiniai pipirai:350 g.
  • Baltasis vynas:200 g.
  • Druska:truputis
  • Jautiena:650 g.
  • kiaulės pilvaplėvė:1 vnt.
  • Kiauliena:650 g.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:400 g.
  • Raudonieji pipirai:0,5 g.
  • Rūkyti lašiniai:150 g.
  • Svogūnai:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ori
Prieš 3 m.
Grupė:
Įvertino:

siūlyčiau mėsytę pjaustyti ne kubeliais, o pailgom lazdelėm ;-)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 1 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?