Greitoji paieška

Kebabas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas kebabas.

Gaminimas

Jautieną ir kiaulieną supjaustyti 3 cm. dydžio kubeliais.

Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Giliame inde išdėlioti sluoksnį svogūnų, sluoksnį mėsos, pasūdyti, įberti pipirų; dėti sluoksnį po sluoksnio, kol baigsis mėsa. Supilti baltąjį vyną ir palaikyti 4 val.

Ant iešmo suverti griežinėlį svogūno, gabaliuką ankštinio pipiro, riekelę lašinių, gabaliuką mėsos, pomidorą ir t. t. Viską įvynioti į kiaulės pilvaplėvę, vartant kepti ant vidutinės ugnies. Iešmą išimti, mėsą tiekti į stalą tuojau pat.

Ingredientai

  • ankštiniai pipirai:350 g.
  • Baltasis vynas:200 g.
  • Druska:truputis
  • Jautiena:650 g.
  • kiaulės pilvaplėvė:1 vnt.
  • Kiauliena:650 g.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:400 g.
  • Raudonieji pipirai:0,5 g.
  • Rūkyti lašiniai:150 g.
  • Svogūnai:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ori
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

siūlyčiau mėsytę pjaustyti ne kubeliais, o pailgom lazdelėm ;-)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?