Varškės bulvelės, ridikėliai ir troškintos bulvės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Varškę ištrinti, suminkyti su tarkuotu sūriu, pasūdyti. Padaryti apvalias bulveles, pavolioti jas maltoje juodoje duonoje ir sudėti į lėkštę kartu su nepjaustytais ridikėliais.

Virtas bulves supjaustyti griežinėliais ar kubeliais. Puode ištirpinti sviestą, sudėti bulves, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir užpilti grietinėle.Uždengus puodą kepti orkaitėje, kol bulvės sugers skystį.

Patiekiant išversti į pusdubenį, apibarstyti krapais.

Prie troškintų bulvių paduoti varškės bulveles ir ridikėlius.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?