Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Varškę ištrinti, suminkyti su tarkuotu sūriu, pasūdyti. Padaryti apvalias bulveles, pavolioti jas maltoje juodoje duonoje ir sudėti į lėkštę kartu su nepjaustytais ridikėliais.
Virtas bulves supjaustyti griežinėliais ar kubeliais. Puode ištirpinti sviestą, sudėti bulves, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir užpilti grietinėle.Uždengus puodą kepti orkaitėje, kol bulvės sugers skystį.
Patiekiant išversti į pusdubenį, apibarstyti krapais.
Prie troškintų bulvių paduoti varškės bulveles ir ridikėlius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |