Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vokiško vyniotinio su spirgučiais receptas. Dar kitaip vadinamas Meklenburgo vyniotiniu. Išmėginkit ;).
Virtos bulvės sutarkuojamos bulvių tarka arba sumalamos mėsmale, į jas įberiama miltų, druskos, įmušamas kiaušinis ir užminkoma kieta tešla.
Paskui ant miltais pabarstytos lentos iškočiojamas piršto storio lakštas.
Smulkiai supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas kartu su spirgučiais, įberiama petražolių, daug druskos bei pipirų.
Paruoštas įdaras lygiai užtepamas ant tešlos lakšto. Paskui lakštas gražiai suvyniojamas ir supjaustomas 5 cm. ilgio gabaliukais. Vyniotiniai sudedami į keptuvę, apšlakstomi riebalais ir kepami. Kartkartėmis aplaistomi 1 - 2 šaukštais pieno.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |