Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kimštos bulvės
Aprašymas
Bulvių, kimštų džiovintais grybais, svogūnais ir džiūvesėliais receptas. Tikras rudens patiekalas.
Gaminimas
Imamos vienodos didelės nuluptos bulvės, šiek tiek iš dviejų priešingų pusių nupjaunamos, kad padėtos laikytųsi. Vienoje nupjautoje pusėje arbatiniu šaukšteliu išgremžiama duobutė ir prikemšama grybų kimšinio, apšlakstoma riebalais ir kepama orkaitėje. Bulves galima prikimšti ir žalios ar virtos mėsos kimšinio. Kuo riebesnė mėsa, tuo skanesnės bulvės.
Patiekiant, valgyti, bulvės apipilamos grietine.
Ingredientai
- Bulvės:190 g.
- Druska:Pagal skonį
- Džiovinti grybai:12 g.
- Džiūvėsėliai:5 g.
- Grietinė:75 g.
- Margarinas:10 g.
- Pipirai:Pagal skonį
- Svogūnai:30 g.
Receptas #5917

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
o taip, labai skanu, gaminame su zalios mesos misiniu (kaip kotletu mase), tik prdazioje apkepame keptuveje, paskui troskiname dideliame puode, prisiminiau, net seile nurijau :)
kazkoks neissamus receptas...tai dziovintus grybus sumaisyti su dziuveseliais, svogunais ir prieskoniais ir sito misinio deti y bulves??ar dar sumaisyti ta misisni su giretine?ir kepti mazdaug kiek laiko ir kokioj temp?
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |