Greitoji paieška

Egzotiška vištiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiuko ketvirčius įtrinkite prieskoniais ir apie valandą laikykite šaltai. Paskui apie 1 val. kepkite orkaitėje, vis pašlakstydami puse obuolių sulčių ir iš mėsos išsiskyrusiu skysčiu. Vištienai iškepus išimkite kaulus, o mėsą supjaustykite ir sudėkite į puodą. Apelsinus, citrinas ir obuolius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite (kivį nulupkite neplikytą), supjaustykite ir su razinomis sudėkite ant vištienos. Į puodą suberkite sutarkuotas apelsinų ir citrinų žieveles. Vištieną užpilkite likusiomis obuolių sultimis ir šiek tiek pakaitinkite.

Ingredientai

  • Apelsinai:4 vnt.
  • Kiviai:2 vnt.
  • Obuoliai:2 vnt.
  • Obuolių sultys:2 stiklinės
  • Razinos:100 g.
  • viščiukų ketverčiai:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?