Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Didelės baltosios pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, paskui išverdamos.
Pipirų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis.
Dideliais gabalais supjaustyta mėsa (kiškiena, elniena arba stirniena) apkepinama riebaluose arba su smulkiai supjaustytais lašinukais, svogūnais ir česnaku, paskui į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos pipirų ankštys, įberiama druskos ir pipirų.
Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Paskui ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai arba petražolių lapai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |