Bulgariškas troškinys su žvėriena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Didelės baltosios pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, paskui išverdamos.

Pipirų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis.

Dideliais gabalais supjaustyta mėsa (kiškiena, elniena arba stirniena) apkepinama riebaluose arba su smulkiai supjaustytais lašinukais, svogūnais ir česnaku, paskui į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos pipirų ankštys, įberiama druskos ir pipirų.

Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Paskui ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai arba petražolių lapai.

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • pipirų ankštys:4-6 vnt.
  • pupelės (baltos):250 g.
  • Riebalai:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
  • svogūnų laiškai arba petražolių lapai:truputis
  • žvėriena:750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?