Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lenga bei soti vakarienė.
Iš druskos, pipirų, citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus pagamintu marinatu ištriname žuvį. Šiek tiek pamarinavus lašišą, apkepame ją įkaitintame alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių.
Apkeptą žuvį dedame į 180 laipsnių orkaitę, o ant jos uždedame po gabalėlį balto pelėsinio sūrio ir kepame apie 20 min.
Patiekiame su ryžiais ir daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
siaip zuvies nelabai megstu, bet galvoju surizikuosi, ir nesigailiu, super skanumelis, tik suri kitoki dejau, niam niam...
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |